Tatataa... geuren en kleuren voor wol, garen, haakpakketten, fournituren, etherische oliën en glaswerk, ingrediënten voor DIY verzorgings- en schoonmaakproducten. 


Ik ben Annemarie, het gezicht achter Tatataa... Net als mijn kater Thijs ben ik gek op draadjes en haken.

Al voordat ik naar de kleuterschool ging leerde ik haken en breien. Altijd was er wel iemand met creativiteit om mij heen die mij aanstak.

Mijn moeder haakte de mooiste kleden, de ene buurvrouw was handwerkjuf, bij mijn andere buurvrouw liep ik de deur plat met mijn handwerkmandje. En 'tante Annie van de bolletjes wol' kwam geregeld op visite.

Met (tante) Ria's winkeltje als voorbeeld ga ik nu zelf ook wol en garen verkopen.
Oh, en de naam Tatataa... Dat is toch de beste kreet om te roepen wanneer je iemand je zelfgemaakte creatie laat zien?!


In maart 2021 ben ik gestart met de verkoop van garen en fournituren. Ik heb gekozen voor het merk Yarn and Colors en Budgetyarn. Zij hebben een goede kwaliteit producten en in alle kleuren van de regenboog. Daarnaast heeft Texelse Schapenwol een plekje gekregen. Al snel breidde het assortiment uit met onder andere Funny's haakpakketten, Onions Nettle Sockyarn en Fashionclips.


In 2023 ben ik met mijn olieavontuur begonnen en geef ik advies op het gebied van aromatherapie en verkoop ik de etherische oliën van Young Living. Zo kan ik  een complete beleving aanbieden met geuren & kleuren. 


Na een aantal jaren op de markt kwam in 2023 de kans voorbij een winkel te openen. Deze kans heb ik gegrepen waardoor je me nu op een vaste plek kan vinden en waar alles nog mooier en uitgebreider uitgestald kan worden.
Wat wanneer:


De winkel is geopend op:

maandag  13.00-17.00 uur
dinsdag  13.00-17.00 uur
woensdag 13.00-17.00 uur
donderdag 10.00-17.00 uur
vrijdag 10.00-17.00 uur
zaterdag 10.00-17.00 uur
zondag geslotenHaakcafé
Dinsdag van 10.00 - 12.00 uur (deze groep is vol)


Haakles op afspraak.

Olieworkshops op afspraak.