Tatataa... geuren en kleuren voor wol, garen, haakpakketten, fournituren, etherische oliën en glaswerk, ingrediënten voor DIY verzorgings- en schoonmaakproducten. 

Bestelformulier onder aan deze pagina

Nieuw:

Haakpakket Tatataa... TEXEL deken
Na een aantal maanden intensief werken aan het ontwerpen van het patroon, de voorbeelddekens haken en vervolgens alles uitwerken is  het zover. Het haakpakket voor de TEXEL deken is te bestellen.
Met dit haakpakket maak je een tour over het eiland Texel met onder andere de schapen en de vuurtoren.
Het haakpakket is te bestellen in drie opties. 

 

Optie 1; crème met bruin verloopgaren. € 72,40
Optie 2; crème met diverse kleuren. € 67,80
Optie 3; twee kleuren naar keuze. € 57,60 

Het gebruikte effen garen is Yarn and Colors Amazing en het verloopgaren Scheepjes Wanderlust, de gebruikte techniek is mozaïekhaken. De deken wordt ongeveer 95 x 140 cm.

Bestellen kan door onderstaand formulier in te vullen maar je bent natuurlijk ook welkom in de winkel om daar je bestelling te doen. Zeker wanneer je zelf je kleuren wil kiezen is het aan te raden om de kleuren eerst even in het echt te bekijken.

 

  De pakketten bevatten het benodigde garen, het patroon met uitleg en telpatroon en een map om het patroon in op te bergen.

De deken wordt gehaakt met haaknaalden 4 en 3,5 deze zijn niet inbegrepen bij het pakket.

 

  De pakketten zijn nu te bestellen en leverbaar vanaf maandag 13 mei.

 

Na een automatische bevestiging wordt dit formulier handmatig verwerkt. Het kan daarom enige werkdagen duren voordat je verdere reactie ontvangt.