Tatataa... geuren en kleuren voor wol, garen, haakpakketten, fournituren, etherische oliën en glaswerk, ingrediënten voor DIY verzorgings- en schoonmaakproducten. 

 Etherische oliën & DIY


In 2023 ben ik gestart als geurencoach en heb ik mijn diploma 'Aromatherapie' behaald.
Al eerder maakte ik graag zelf mijn wasmiddel en wasverzachter met daarin een aantal druppeltjes etherische olie, zodat ik minder chemische middelen hoefde te gebruiken. Dit is vervolgens weer wat in de vergetelheid geraakt bij me.
Tijdens een fair stond ik in de buurt van een kraam met Etherische oliën. Het lukte door de drukte bij mijn wol en garenkraam niet om daar uitgebreid rond te snuffelen. Daarom heb ik een workshop gevolgd en besloten dat ik er wel 'meer mee
wil'. Dat heeft dus geresulteerd in mijn start als oliecoach. Inmiddels ben ik een opleiding verder en ben ik nog steeds lerende.

Tijdens de Haakcafés merkte ik dat veel dames naast het uitoefenen van hun hobby ook een stukje gezelligheid en ontspanning zochten op de momenten dat ze kwamen haken. Daarom gebruik ik daar etherische oliën in een diffuser om zo een fijne sfeer te creëren met alle geuren & kleuren.
In de winkel kun je terecht voor informatie of voor het maken van een roller met starterkitoliën. Wil je uitgebrediere informatie, dan is een workshop een mooie optie, dan is er meer tijd om alles goed uit te leggen. In de winkel kun je terecht voor informatie of voor het maken van een roller met starterkitoliën. Wil je uitgebreidere informatie, dan is een workshop een mooie optie, dan is er meer tijd om alles goed uit te leggen. 

Je kan daarbij kiezen uit een starterkitworkshop of DIY workshop. Bij de starterkitworkshop maak je kennis met elf veel en graag gebruikte oliën waarmee Young Living starterkits heeft samengesteld. Je krijgt informatie, mag alles ruiken en je maakt ook een  een roller met een blend naar keuze zodat je thuis kan ervaren wat de oliën met je doen.

Bij een  DIY workshops ga je zelf aan de slag en kun je meerdere producten  maken zoals een parfumroller,  auraspray, crème of vlekwegroller. 


Je kunt ook bij mij terecht voor een iTOVi scan. Dit apparaatje meet trillingen en kan zo meten welke oliën op dit moment het beste bij je passen en je kunnen ondersteunen om optimaal in je vel te zitten. 

Je krijgt dan ook een gepersonaliseerde olieroller mee.


Wil je meer weten, een workshop boeken of zou je wel een persoonlijk advies willen dan kun je altijd contact opnemen.